Masterbeef Kronto Merkie (Masterbeef met cocosmelk en snijbonen)

Masterbeef Kronto Merkie (Masterbeef met cocosmelk en snijbonen)

Masterbeef Kronto Merkie (Masterbeef met cocosmelk en snijbonen)

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

45 minuten.

Ingrediënten

100 gram Masterbeef
300 gram snijbonen
Kotomisi Rijst
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)
25 gram margarine
Kotomisi Cocosmelk

Bereiden

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Bak de Masterbeef in de margarine tot het bruin en krokant is.
Snijd de snijbonen in ruitvormige stukjes of maal ze in een snijbonenmolen tot schuine sliertjes. Voeg aan de Masterbeef 2 eetlepels masterbeef (roerbakmix), 2 eetlepels cocosmelk, de snijbonen en 1 kopje water toe, schep het om en laat het geheel 15 minuten met gesloten deksel op matig vuur sudderen.
Serveertip: Serveren met rijst.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus